"Мама, у мене є дівчинка!": мама-блогер поділилась розмовою з сином про перше кохання

5,3 т.
'Мама, у мене є дівчинка!': мама-блогер поділилась розмовою з сином про перше кохання

Діти, на те й діти, щоб дивувати своїх батьків. Щоправда, зазвичай ми очікуємо від них нових досягнень та вмінь, а вони нас дивують чимось несподіваним.

Ось так сталося і у Ольги Шиленко - мами двох синочків і відомого інтернет-блогера. Вчора вона поділилась з підписниками історією про те, що у її хлопців раптово настав період ніжності буквального до всього, а сьогодні виявилось, що у старшого сина Матвія вже є дівчинка: "Вранці Матвій стає посеред кімнати і гордо повідомляє родині хвилюючу новину:

- Мама, у мене є дівчинка!

- Хто? Звідки? Коли? Уже?

Видео дня

- Так. Вона дуже мила і зараз прийде сюди, треба гарно одягтись", - ділиться діалогом з сином на своїй сторінці у Facebook Ольга.

В коментарях мамі написали, що її хлопчики просто чудові. А одна з них відмітила, що тепер їй захотілось народити синів: "Все! Хочу синів!", - написала Тетяна Савченко.

Як повідомляв "Обозреватель", дізнавшись про перше кохання своїх дітей, батьки допускаються трьох основних помилок.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства