Ірина Білик та Аслан Ахмадов розповіли, на кого схожий їх син

3,2 т.
Ірина Білик та Аслан Ахмадов розповіли, на кого схожий їх син

Ірина Білик разом зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим завітали до студії "Сніданок з 1+1", де розповіли про свого маленького синочка Табріза, якому за тиждень виповниться один рік.

Співачка розповіла, що малюк підростає справжнім артистом: "Він співає. Якщо ми граємо на фортепіано, він одразу підспівує. І на барабанах любить пограти. У нього старший брат – барабанщинк у рок-групі", - цитує Білик сайт ТСН.

А Аслан поділився, що син дуже схожий на нього в дитинстві, навіть показав свою фотографію: "У нас чудова дитина. Це абсолютно моя копія. Йому вже рік. У нього було довге волосся, ми його не стригли. Тому що за традиціями в Україні, дитину до року стригти неможна. І от вчора ми нарешті його підстригли. І от на фото, яке ви тримаєте у руках, - це абсолютно наш Табріз", - розповів Ахмадов.

Видео дня

Також Ірина згадала і про свого старшого сина Гліба, який серйозно зайнявся музикою і чи не щотижня виступає зі своїм гуртом. "Це його вибір, я не знала. І навіть коли Катя Осадча хотіла прийти і взяти інтерв'ю у групи, він сказав: "Ні, нам така реклама не потрібна. У нас інша публіка. Мамо, не лізь". Я буду дивитися, як все це виглядатиме через декілька років. Я бачу, що він горить. Гурт кожен тиждень робить якісь перформанси", - поділилася зіркова мама.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства