З’явилися фото вагітної зірки популярних американських серіалів

6,4 т.
З’явилися фото вагітної зірки популярних американських серіалів

Американська актриса Торі Спеллінг, яка стала відомою після зйомок у молодіжному серіалі 90-х років "Beverly Hills 90210", де вона зіграла Донну Мартін, вагітна п'ятою дитиною.

На днях 44-річна Торі разом зі всією великою родиною, відвідала прем'єру мульфільму "Лайка". Про це повідомляє daily mail.

Актриса позувала для папарацці в компанії з переодягненим мультиплікаційним персонажем, чоловіком Діном Макдермоттом та їх дітьми: двома синами Ліам Аароном і Фіном Дейві та двома доньками Стеллою Дорін і Хетті Маргарет.

Зірка 90-х розповіла, що дуже рада своїй п'ятій вагітності і з нетерпінням очікує її народження: "Ця вагітність - це найкраще, що могло статися зараз. Звісно, нема нічого ідеального, але я так люблю свого чоловіка та дітей, що збільшення родини - це благословення", - прокоментувала Торі.

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель", Ірина Білик розкрила секрет першої стрижки свого малюка.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства