Українська співачка розсекретила імена новонароджених дітей

10,8 т.
Родина Каті Бужинської

Українська співачка Катя Бужинська назвала новонароджених немовлят Катериною та Дмитром, у честь себе й чоловіка.

Про це повідомляє Viva.

За словами співачки, у дітей буде прізвище батька.

Читайте: Стало відомо, яке ім'я козак Гаврилюк дав доньці

"Дмитро (чоловік Бужинської. – Ред.) хотів назвати діток у честь нас. Сперечатися не стала, вони – наше продовження. У нас Катюша і Дімочка", – розповіла співачка.

Бужинська не стримує радості від того, що вже може повернутися додому. Окрім цього, вона зазначила, що планує поєднувати материнство та роботу.

Видео дня

"Нарешті дочекалася моменту, коли буду вже з усіма поруч в нашому затишному гніздечку. Для діток вже була готова дитяча і все, що потрібно для малюків, а Оленочка вже підготувала колискові для своїх братика і сестрички.

Довго перебувати в декреті не буду. Хочу, як і з Оленкою, успішно все поєднувати. Розумію, що буде тяжко, але впевнена, що впораюся. Звичайно ж, більшу частину часу буду проводити з дітьми, але і в творчості хочу досягти успіху ", – розповіла артистка.

Як повідомляв "Обозреватель", 27 грудня Катерина Бужинська народила двійню.

Українська співачка розсекретила імена новонароджених дітей
Українська співачка розсекретила імена новонароджених дітей
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства