Діти Райана Рейнольдса вперше з'явились на публіці: опубліковані милі фото

5,5 т.
Діти Райана Рейнольдса вперше з'явились на публіці: опубліковані милі фото

Зіркове подружжя Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс здивували шанувальників - вони вперше з'явились на публіці разом зі своїми доньками - 2-х річною Джеймс, та її 2-х місячною сестрою, ім'я якої актори досі тримають у таємниці.

Привід для зіркового дебюту дітей вагомий - адже їх батько, Райан Рейнольдс, отримав зірку на алеї слави, пише Daily Mail.

У своїй промові він говорив про найближчих людей: "Я хочу подякувати своїй дружині Блейк, яка присутня тут, і яка для мене - все. Ти найкраще, що траплялося зі мною. Ти подарувала мені двох найнеймовірніших дітей", - сказав актор.

Старша донька акторів з радістю позувала фотографам, поки менша спокійно сиділа у батьків на руках.

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель", Джонні Депп знайшов, чим розрадити хворих діточок.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства