Новий рік-2017: "Укрпошта" відкриває Новорічну поштову резиденцію Святого Миколая

2,5 т.
Новий рік-2017: 'Укрпошта' відкриває Новорічну поштову резиденцію Святого Миколая

З 15 грудня по 8 січня у Будинку зв'язку "Укрпошти", розташованому в центрі Києва буде працювати поштова резиденція Святого Миколая.

"У резиденції Св. Миколая діти зможуть поспілкуватися з новорічним чарівником, зробити фото з казковими героями під Новорічною ялинкою і замовити новорічну власну марку від Укрпошти зі своїм зображенням", - йдеться в повідомленні Центру зв'язків з громадськістю" Укрпошти ".

Крім того, в Новорічній резиденції можна буде придбати спеціально виготовлену лімітовану серію поштових марок і святкових листівок, які Укрпошта виготовила до Дня Святого Миколая та до Нового Року.

Видео дня

В Укрпошті відзначили, що підготовка до казкових днів починається заздалегідь. "Традиційно в цей час діти усього світу надсилають листи в резиденції новорічних персонажів в своїх країнах: в США - Санта Клаусу, в Грузії - Товліс тато, в Фінляндії - Йоулупуккі, в Греції - Агіос Василіс, у Франції - Пер-Ноель, Чехії та Словаччині - Ежішек, а в Україні - Святому Миколаю", - йдеться в повідомленні.

Источник:interfax.com.ua
Источник
interfax.com.ua
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства