Найбільш хвилюючий момент: жінка поділилася дивовижними фотографіями домашніх пологів

7,1 т.
Найбільш хвилюючий момент: жінка поділилася дивовижними фотографіями домашніх пологів

Всім відомо, що пологи - процес достатньо болісний і малоприємний. А от 36-річна австралійка Хейлі Коттон вирішили довести зворотнє. Вона поділилася фотографіями своїх домашніх пологів, які показують, що поява людини на цей світ може принести задоволення породіллі навіть без використання знеболюючих.

Хейлі народила первістка кілька місяців тому. Вона розповіла журналістам, що раніше дуже боялася народжувати дитину, оскільки чула від знайомих про біль та страждання, з якими вони стикалися під час пологів. До моменту вагітності Хейлі не знала ні про один позитивний досвід пологів. Всі розповіді стосувалися щипців, страху, болю, екстреної допомоги лікарів, ліків і тому подібних жахів, пише Daily mail.

Видео дня

Тому, коли прийшов її час народжувати, Хейлі вирішила не їхати до лікарні, а залишитися в найбільш комфортних для себе умовах - вдома. Вона запросила двох акушерок, щоб вони допомогли здійснити домашні пологи в воду. Дивовижна серія фотографій показує, що ця процедура дійсно пройшла спокійно і без всяких страждань.

Перейми почалися рано вранці, вони ставали все більш інтенсивними, але Хейлі не може назвати їх занадто болісними. Скоріше це були цікаві відчуття. Жінка не використовувала ніяких ліків під час всього процесу, тільки басейн, який повинен був допомогти знизити рівень болю.

Втім, ніякого болю вона не відчувала. Акушерки постійно перевіряли стан здоров'я Хейлі і розвиток процесу, але жінка і сама по своєму відображенню в дзеркалі бачила, що з нею все гаразд.

Дитина з'явилася на світ приблизно через п'ять з половиною годин, це був абсолютно здоровий хлопчик, якого мама відразу ж взяла на руки. Ніякої крові, криків, страждань під час домашніх пологів не було.

Хейлі підкреслює, що її практика не може вважатися універсальною, і багатьом жінкам потрібно народжувати в лікарнях з тих чи інших причин, але сама вона дуже хоче поділитися позитивними відчуттями і довести, що пологи можуть приносити задоволення.

Як повідомляв "Обозреватель", вчені з'ясували, що народження дітей не робить батьків щасливішими.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства