Віра Брєжнєва відсвяткувала день народження доньки: з’явилися душевні фото

4,9 т.
Віра Брєжнєва відсвяткувала день народження доньки: з’явилися душевні фото

Відома українська співачка Вєра Брєжнєва на своїй сторінці в соціальні мережі Instagram розповіла, як вони відсвяткували день народження її молодшої доньки Сари.

Дівчинці виповнилося 7 років.

"Сара любить, коли ми виглядаємо однаково, тому на мені реалізація дитячої мрії - блискітки, зірочки, гофре та гульки" - ділиться з підписниками Віра.

В коментарях підписники приітали Сару і її маму зі святом, побажали здоров'я і відмітили, що мама і донька виглядають прекрасно.

"Від нас з Сарочкою дякую всім за привітання та подарунки)) Втомлені, але задоволені йдемо спати" - додала екс-учасниця дівочого гурту "ВІА ГРА".

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель" Вагітну Ірину Шейк застукали із солоденьким.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства