Відома американська співачка народила первістка в 50 років

15,4 т.
Дженет Джексон

У вівторок, 3 січня, п'ятдесятирічна американська співачка Джанет Джексон, сестра Майкла Джексона, народила свою першу дитину.

Про це повідомив її представник, передає журнал People.

За його словами, співачка народила хлопчика.

Читайте: Pink народила сина: соцмережу розбурхало фото новонародженого

"Джанет Джексон і її чоловік Віссам аль-Мана дуже раді появі на світ їхнього сина Ісси аль-Мана (Eissa Al Mana)", - заявив представник співачки.

За його словами, пологи пройшли спокійно і зараз новоспечена мама відпочиває.

Видео дня

Відомо, що Джексон таємно вийшла заміж за катарського мільярдера Віссама аль-Мана в 2012 році, з яким була в стосунках із 2010 року.

Як писало видання Daily Mail, 37-річний бізнесмен подарував 46-річній співачці "величезну дорогу каблучку", яку вона "дуже боїться загубити".

Вперше чутки про вагітність співачки виникли тоді, коли вона відклала свій концертний тур, пояснивши такі дії сімейними обставинами.

У жовтні 2016 року папараці помітили злегка округлений живіт співачки. Згодом Джексон зазначила: "Ми дякуємо Богові за наше благословення", підтвердивши чутки про вагітність.

Відома американська співачка народила первістка в 50 років
Відома американська співачка народила первістка в 50 років
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства