Кохана Кличка розповіла, як її змінило народження дочки

4,4 т.
Кохана Кличка розповіла, як її змінило народження дочки

Хайден Панеттьєрі, кохана дівчина Володимира Кличка, народила дочку 2 роки тому, але радість материнства не далась їй легко. Переборовши післяпологову депресію, актриса поділалсь своїми почуттями пов'язаними з материнством.

"Післяпологова депресія, через яку я пройшла, відбилася на всіх аспектах мого життя. Я вирішила не застрявати в цьому стані і витратити деякий час на те, що в майбутньому відіб'ється на моєму здоров'ї і житті", - розповіла 27-річна зірка в інтерв'ю журналу Рarade.

Хайден зізнається, що дочка стала для неї якимось новим стимулом. За словами актриси, материнство - це її нова робота, яка кожен день готує для неї нові сюрпризи: "Я не могла б описати якийсь зі своїх днів як "типовий", "звичайний" або "нормальний". Коли ти мама, кожен день дарує нове відкриття. Зараз в будинку немає місць, які недосяжні для рук Кайї, тому моя головна робота - бути мамою і берегти її життя від небезпеки".

Видео дня

Також актриса розповіла, що сьогодні вона не спілкується з багатьми людьми, з якими проводила багато часу раніше. "Мої пріоритети змінилися. Зараз на першому місці у мене здоров'я, повноцінний сон, постійні вилазки на природу і прогулянки. Я - мама дворічної дочки, тому з головою поринула в цю повсякденну, але прекрасну рутину", - говорить Панеттьєрі.

Нещодавно "Обозреватель" розповідав, що в мережі з'явились фотографії з відпочинку Володимира Кличко та Хайден Панеттьєрі з дочкою на пляжі.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства