Соцмережу обурив інцидент з дитиною в лікарні під Києвом

10,3 т.
Соцмережу обурив інцидент з дитиною в лікарні під Києвом

Нещодавно "Обозреватель" писав про історію, коли на Київщині лікарі відмовилися допомогти мамі з дитиною, відправивши її в обласну лікарню. І ось стало відомо про ще одну схожу історію: маму з сином, у якого була температура 38,5, виписали з лікарні, пояснивши, що в них нема вільних місць.

Про це розповідає батько дитини на своїй сторінці у Facebook. "17 грудня у мого сина піднялася температура, і я відправив його з дружиною в Васильківську ЦРЛ для лікування. Через три дні лікар, який лікував дитину, сказав моїй дружині, щоб вона збиралася додому і там доліковувала дитину по причині того, що в лікарні дуже багато дітей і немає де розміщати. Дитину виписали з лікарні з температурою 38,5. Вік малюка - рік і девять місяців. На наступний день сину погіршало, і на даний момент він знаходиться в РЕАНІМАЦІЇ", - пише обурений тато Тарас Касьяненко.

Пост батька вже поширили близько 100 користувачів соцмережі, в коментарях дитині бажають скоріше одужати, а батькам - робити все, щоб врятувати дитину.

На жаль, це далеко не перший випадок, коли через байдужість лікарів страждають діти. Як повідомляв "Обозреватель", через недбальство лікаря жителька України ледь не втратила дитину.