Дітлахи, немов воїни: Олег Скрипка зняв своїх дітей у кліпі

5,8 т.
Дітлахи, немов воїни: Олег Скрипка зняв своїх дітей у кліпі

Відомий український гурт "Воплі Водоплясова" сьогодні, у день Святого Миколая, презентував новий кліп на пісню "Мана", в якому знялись діти лідера групи Олега Скрипки.

Казкові події у кліпі відчутно перетинаються з реальністю в Україні. Дітлахи, немов воїни, йдуть таємним крижаним лісом, оминають перешкоди на своєму шляху, долають ворогів, отримують таємничі знання і, зрештою, знаходять переможне кохання, пише Youtube канал "Країна мрій".

"Наше українське диво – це діти. Вони розумніші і, часом, мудріші за нас. У День Святого Миколая хотілося наголосити, що саме це чарівне диво врятує Україну та світ від мороку холоду. Як батько двох синів та двох доньок, переконаний, що саме діти своїм чистим серцем та світлими мріями здатні врятувати цей недосконалий всесвіт. Лише завдяки дітям ми знаходимо добро у серці, пробуджуємо щирість, любов і переможну силу" – ділиться думками Олег Скрипка.

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель" в Україні запустили поїзди Святого Миколая.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства