Цікавий бізнес: американка продає позитивні тести на вагітність

11,5 т.
Цікавий бізнес: американка продає позитивні тести на вагітність

Мешканка штату Флорида (США) оплачує навчання в коледжі, продаючи через інтернет тести на вагітність з позитивним результатом.

Дівчина стверджує, що цей бізнес дозволяє їй заробляти по $ 200 в день, пише сайт mashable.com.

Вагітна дівчина кожен день відвідує туалет і робить тести на вагітність. Ці самі аналізи потім виставляються на сайті Craigslist і продаються приблизно за $25 один і за $35 два, якщо покупець перебуває на відстані більш ніж в 100 кілометрів.

Позитивні тести на вагітність можуть застосовуватися в якості засобу для розіграшу або як інструмент для шантажу будь-яких чоловіків. Деякі дівчата за допомогою цих аналізів підштовхують своїх молодих людей до вівтаря, а інші домагаються істотних матеріальних виплат. Втім, американку це ні в якій мірі не хвилює, адже в своєму бізнесі вона не бачить нічого нелегального. Те, як будуть використовуватися її позитивні аналізи на вагітність, цілком на совісті тих, хто їх купує. Відзначимо, що попит на подібного роду об'яви був помічений в інтернеті ще кілька років тому. З тих пір цей бізнес потихеньку розвивається.

Видео дня

Раніше "Обозреватель" публікував детальну інформацію про тести на вагітність: коли вони "брешуть", а коли "кажуть правду".

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства