Євген Кошовий розповів, ким мріє стати його донька

7,2 т.
Євген Кошовий розповів, ким мріє стати його донька

Відоми український гуморист, актор студії "95-квартал", вважає, що батьки не повинні впливати на вибір дитини, вона сама має обрати свій шлях.

Про це повідомляє tochka.net.

"Якщо Варя захоче бути на сцені, я заперечувати не буду. Батьки взагалі в принципі не повинні заперечувати тягу дитини до тієї чи іншої професії. До участі в проекті "Голос. Діти 3" донька хотіла бути ветеринаром, а зараз вже хоче бути універсальною артисткою. А ще я прихильник того, щоб мої діти домагалися всього самі. Якщо вони знають, що батьки завжди "підставлять табуретку", то немає ніякого інтересу рухатися далі", - розповів в інтерв'ю Євген Кошовий.

Видео дня

Також актор поділився спогадами, як вони всією родиною підтримували 8-річну Варвару на талант-шоу "Голос.Діти" (третій сезон), в якому дівчинка вирішила взяти участь, виконавши на сліпих прослуховуваннях пісню Майлі Сайрус "Wrecking Ball".

В той момент, коли на проекті вирішувалась доля доньки (під час двобою, де Варвара Кошова, Єва Аш та Талі Купер заспівали пісню Ірини Білик "Девочка"), Євген вийшов на сцену, щоб підтримати її, і не стримав сліз, коли тренер Потап оголосив, що переможницею вокального "баттлу" стала 9-річна Талі Купер з Ізраїлю.

Як повідомляв "Обозреватель", відомий комік показав своїх улюблених жінок.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства