В Тернополі водій не пустив жінку з немовлям у маршрутне таксі

600
В Тернополі водій не пустив жінку з немовлям у маршрутне таксі

Даний прикрий інцидент стався днями в автобусі маршруту №19 у Тернополі. За словами очевидців водій не лише не дозволив їй їхати з візком, а й мало не переїхав дитину.

За словами жінки, вона з чоловіком та двомісячною донькою у візочку мала їхати із одного кінця міста в інший. У салоні було практично вільно, тому чоловік попросив водія відчинити задні двері автобуса, аби занести візок.

Однак водій, натомість, вигукнув: «Це тобі не вантажне таксі – склала раму, люльку на руки, дитину теж – тоді можеш їхати!».

Молоді люди намагалися заперечити, мовляв, у салоні і так достатньо вільного місця, та у відповідь від водія почули лише лайку.

Видео дня

Обурені хамством водія пасажири, почали перемовлятися, а батьки дитини намагалися з’ясувати прізвище водія, дані про перевізника та, врешті, сфотографувати номери автобуса. У цей момент водій натиснув на газ і величезний автобус зрушив з місця, мало не зачепивши візок із немовлям, котрий стояв зовсім поруч. "Мій чоловік вистрибнув з транспорту, що рушив, аби впіймати візок" - з жахом пригадує жінка події того вечора.

Ситуацію прокоментував Ігор Мединський, начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міськради: "У подібних випадках пасажир повинен звернутися зі скаргою до управління транспорту, комунікацій та зв’язку міської ради. Після отримання скарги буде проведене службове розслідування на предмет встановлення вини водія. А за недотримання правил перевезення пасажирів на водія чекає суворе покарання. Даний випадок кваліфікується як відмова у наданні послуги, тому потрібно провести службове розслідування. Його проведемо після звернення жінки".

Источник:
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства