Вагітна Аніта Луценко розповіла, чому не поспішає виходити заміж

948
Вагітна Аніта Луценко розповіла, чому не поспішає виходити заміж

Відомий український тренер Аніта Луценко незабаром вперше стане мамою. Перший час Аніта приховувала свою вагітність, але після того, як цей факт став відомим, вона постійно ділиться своїми новими фото з підписниками, показує, як займається спортом під час вагітності та ділиться своїми емоціями.

А нещодавно Аніта дала інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя", де відповіла на цікаві запитання:

-Аніто, вітаю з майбутнім поповненням в родині! Хто щасливий тато?

-Чоловік.

-Про вагітність вашу вже знають всі. Ви брали участь у дуже красивих фотосесіях, але вашого обранця поки що ніхто не бачив. Чи буде весілля? Чи отримали ви пропозицію руки і серця?

-Поки що я без каблучки, чекаю. Але сказала одразу, що не хочу бути у весільній сукні і з животом. Тому я б сама цей момент відклала трохи, щоб дочекатися, коли все буде красиво.

Видео дня

-Кого чекаєте?

-Дівчинку.

-Вже вигадали ім'я? У вас незвичне ім'я, не Аня, не Ганна, а саме Аніта. Ім'я у дівчинки також буде екзотичним?

-Так. Поки не кажемо, але можу сказати, що коли побачили на тесті дві полоски, одразу й назвали, ще не знаючи, що дівчинка.

-Ви - за здоровий спосіб життя. Кілька сезонів поспіль ви були тренером шоу "Зважені та щасливі", де тренували і змушували людей худнути. Що ви робите, аби залишатися стрункою і позбавитися цього постійного відчуття голоду, який переслідує жінок при надії?

-Головне не позбавитися почуття гумору, над собою також. Зараз у мене +10 кілограмів. Я жартую, що вони всі у груди пішли. Мій хлопець каже: "Давай одразу другу дитину, тільки б ти не худла. Щоб не було кубиків пресу". Я їм більше, ніж до цього, можу і піцу з'їсти, і круасан. Це такий чудовий спокійний стан, а тебе за це хвалять та кажуть: "Ти щодня стаєш краще! І попа краще, і груди кращі".

-Ви точно знаєте, як швидко повернутися після вагітності у початкову форму?

-В мене за планом через 2 місяці після пологів - знятися на обкладинку для своєї книги. Тому це для мене стимул не наїдатися.

Також відео версію інтерв'ю ви можете подивитись тут

Источник:
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства