День Незалежності 2016: куди піти з дитиною

825
День Незалежності 2016: куди піти з дитиною

День незалежності — найважливіше національне свято в більшості країн світу. Не є винятком і Україна: 24 серпня (а саме цього дня наша країна святкує річницю своєї незалежності) є головним державним святом. Дата 24 серпня пов'язана з прийняттям цього дня в 1991 р. Верховною Радою тоді ще Української РСР Акта проголошення незалежності України.

24 серпня в цьому році випало на середину робочого тижня, тому буде лише один вихідний день - середа. А ми підкажемо ідеї, як провести цей вихідний.

Військовий парад Хрещатик, Початок 10-00 У день Незалежності України на центральній вулиці столиці відбудеться масштабний військовий парад за участю 4 тисяч військових Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції і понад 200 одиниць техніки. У заході також візьмуть участь Президент України Петро Порошенко, Міністр оборони України Степан Полторак і ветерани АТО. Будь-якому хлопчику (та й дівчаткам) ця подія буде цікавою!

Видео дня

Частиною параду буде Хода Нескорених. Під кінець основної частини параду, о 12.00 по Хрещатику пройдуть зведені колони учасників бойових дій на Сході України, волонтери, медики, воїни, демобілізовані з зони АТО і рідні загиблих на війні героїв.

Забіг у вишиванках Русанівка, Відкриття змагань 9-00 У мальовничому куточку столиці пройде «Забіг у вишиванках». Взяти участь у ньому можуть дорослі та діти. Перші пробіжать 5 км і 10 км. Для дітей передбачені дистанції 100 і 500 м. Взяти участь може будь-хто у віці від 11 років. Для маленьких учасників, які біжать 100 і 500 м, участь безкоштовна, на дистанціях 5 і 10 км - 350 грн.

Святкові заходи на Софіївській площі На Софіївській площі 24 серпня пройде Фестиваль творчості для особливих діток. Захід відбудеться за підтримки дружини президента Марини Порошенко. Також буде обрано юну Міні-міс нашої країни.

Виставка квітів Співоче поле, початок 10-00 В одному з найцікавіших ландшафтних парків столиці, на честь свята відкриється виставка квітів «ТОП-10 відомих українців». Милуватися красою квіткових композицій можна до 18 вересня. Чудовий привід розповісти дитині про відомих людей, які прославили нашу країну далеко за її межами. Вхід - 30 грн, діти до 7 років - безкоштовно.

Печерський вернісаж 24 серпня, 12.00-20.00, вул. Івана Мазепи, безкоштовно. Між станцією метро «Арсенальна» і готелем «Салют» розгорнеться Печерський вернісаж, на якому буде відбуватися багато цікавого - флеш-моби, майстер-класи, конкурси для дітей і дорослих. Можна подивитися виставку ретро автомобілів, художній вернісаж, зробити ляльку-мотанку, висотою 2 метри, спробувати солдатську кашу з польової кухні.

Андріївський узвіз На Андріївському узвозі пройде Фестиваль мистецтв, виставки-продажу майстрів з різних куточків України, на відкритих майданчиках між будинками виступатимуть музиканти та актори

Independence fest «Незалежність у тобіІ» 24 серпня, з 11.00 до 23.59, вул. Ізюмська, 7, фан зона - 150 грн .; VIP-зона - 350 грн. Фестиваль для незалежних і освічених людей відбудеться на платформі Parkovka. Під час фестивалю можна послухати українських письменників, з читачами поспілкуються Любко Дереш, Artem Polezhakaa, Marianna Malina, Павло Коробчук та інші.

Насичена музична програма, безліч майстер-класів, виставка-продаж хенд-мейд, фудкорт від учасників шоу "МастерШеф".

Редакція mamaclub.ua щиро вітає читачів з днем Незалежності України! Бажаємо кожному Незалежності та Миру!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства