Ідеальний початок прикорму

921
Ідеальний початок прикорму

Як відомо, овочеві і фруктові пюре вводяться одними з перших в раціон малюка - вони легко засвоюються дитячим організмом і є багатим джерелом вітамінів і поживних речовин.

Першими вводити в раціон рекомендується однокомпонентні пюре - це допоможе виявити можливі алергічні реакції твого малюка на той або інший продукт. Однокомпонентні пюре GERBER® з брокколі та цвітної капусти, зеленого яблука і груші є таким прикладом такого прикорму. Вони ідеально підходять для дітей, оскільки усі овочі і фрукти, з яких робляться пюре GERBER ®, проходять найсуворіший відбір, чиста рецептура без додавання цукру, солі, крохмалю і соків солодких фруктів скорочує ризик виникнення алергії, а правильна консистенція допомагає малюкові навчитися ковтати густішу, ніж грудне молоко, їжу.

Видео дня
Ідеальний початок прикорму

Каша проти алергії

Введення прикорму для дітей з симптомами харчової алергії - непросте завдання.

Продукт має бути низькоалергенним, безмолочним, а також не містити сою і глютен (білок рослинного походження, який у деяких малюків може викликати порушення травлення). Але виключення з раціону малюка таких продуктів - злакових і молока - може привести до дефіциту найважливіших вітамінів і мінералів. Рішення може бути знайдене в поєднанні низькоалергенних інгредієнтів в продуктах прикорму.

Каша "Помогайка®: рис з плодами ріжкового дерева" чудово перетравлюється, її треба запропонувати малюкам схильним до алергії, завдяки своєму складу: рис традиційно вважається одним з самих низькоалергенних злаків, а плоди ріжкового дерева - самим низькоалергенним джерелом білку, який за своїми поживними властивостями може замінити білок коров`ячого молока. Крім того, каша не містить коров`ячого молока, сої і глютену.

В Україні близько 20% дітей схильні до харчової алергії.

Численні дослідження підтвердили, що продукти на основі плодів ріжкового дерева можна давати на першому році життя навіть дітям з харчовою алергією. Крім того, плоди ріжкового дерева багаті найважливішими мікроелементами і мінералами - залізом, магнієм, кальцієм і калієм. В період прикорму одна порція каші "Помогайка®: рис з плодами ріжкового дерева" забезпечить організм дитини 30-40% необхідною кількістю вітамінів і мінералів для нормального розвитку малюка.

Харчова алергія - одне з найпоширеніших захворювань у дітей. Тому треба особливо ретельно відноситься до вибору продуктів прикорму.

Більше інформації ви можете дізнатися на nestlebaby.com.ua

Ідеальний початок прикорму

Важлива примітка

Ідеальною їжею для грудного малюка є молоко матері. ВООЗ рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших шести місяців життя і наступне введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Nestle ® підтримує цю рекомендацію. Проконсультуйтесь з лікарем щодо введення прикорму.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства