Одяг та взуття у спадок добре чи погано?

714
Одяг та взуття у спадок добре чи погано?

Більшість батьків хвилює питання: «Чи можна передавати дитячий одяг та взуття у спадок, тобто від брата до брата, від старших до молодших? Чи не можна купувати поношений одяг оптом?

Безумовно, однозначної відповіді вам ні хто не дасть, це вирішувати самим батькам. З давніх часів існувала така традиція: передавати дитячі речі і одяг з покоління в покоління. Таким чином, весь дитячий одяг перебував виключно в межах однієї сім'ї. Ну а передавати їх іншим вважалося поганою прикметою, тому ніхто цього і не робив.

Раніше думали, що енергія і здоров'я старших дітей може передавати через одяг старших, це і було запорукою здоров'я для підростаючого покоління. Весь одяг та взуття зберігалася у великих скринях і використовувалася дуже акуратно. Але якщо в сім'ї траплялося горе, і вмирала дитина, весь одяг спалювався, щоб ті хвороби які у нього були не передати молодшому.

Видео дня

Але все це в минулому. Зараз все вже давно змінилося. Але все-таки залишилися ще такі люди, які зберігають дитячий одяг і до цих днів, а потім з чистою совістю передають її молодшим. Наскільки це добре чи погано, кожен сам для себе вирішує.

Якщо ви все таки зважилися на покупку ношеного одягу та взуття, то слід дотримуватися таких моментів:

  • Не купувати такий одяг у людини, яка викликає недовіру і неприязнь. Довіртеся своєму чуттю, яке ніколи вас не підведе.
  • Відразу після покупки одяг, варто вивісити на сонечко і гарненько провітрити.
  • Після прання не завадило б прополоскати куплену річ разом з сіллю, так як вона здатна прибрати негативну енергію і весь негатив.
  • Не варто купувати весь одяг у однієї людини.
  • Особливу увагу зверніть на той одяг, який пошитий вручну. Відомо, що при шитті всі емоції і почуття, які були на той момент у матері переходять в одяг. Звичайно якщо вона була зшита з любов'ю, то побоюватися нічого, ну а от якщо навпаки, то все зовсім по іншому.

Безумовно для новонародженого весь одяг має бути купленим, новим. В інтернет магазині представлений величезний вибір одягу для новонароджених, він представлений ??в різних кольорах, але не колір відіграє вирішальну роль а її якість. Він повинен бути якісним, з м'якої бавовни, а також комфортним для дитини і мами.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства