Детские посевалки на Старый Новый год

1,7 т.
Детские посевалки на Старый Новый год

Есть такая интересная традиция в Украине – праздновать старый новый год (новый год по старому календарю). И в продолжение этой традиции 13 января вечером дети ходят щедровать, а 14 января утром – засевать. Сегодня мы предлагаем вашему вниманию интересные детские посевалки.

Сію вію посіваю Щастя й долі вам бажаю У щасливій вашій хаті Щоб ви всі були багаті Щоб лежали на столі Паляниці немалі Сало, м’ясо і ковбаси Пиріжки ще й пухнасті пампушки А і ще вам побажаю Дорожити рідним краєм Сію вію посіваю На чотири боки Щоб усі були здорові на всі довгі роки З новим роком!!!

________

Сиплю на Вас Жито щоб довго Вам жити Ще й Пшеницю Яру щоб горя не знали Сиплю на Вас Просо щоб мирно жилося Сиплю й Овес щоб Вами гордився Рід увесь На Щастя на Здоров'я!

Видео дня

_________

Ми прийшли вас посівати, Щоб усіх пошанувати. Сієм, сіємо зерном, Новий рік щоб був з вином. Від їди щоб стіл ломився, Щоб і хліб не перевівся. Сієм, сієм, посіваєм, Щастя й радості бажаєм. Щоб і дома, і на полі Вам всього було доволі. Сієм, сієм, посіваєм, З Новим роком Вас вітаєм!

_________

Сію, вію, посіваю, З Новим роком вас вітаю! Щоб було у вас і в стіжку, І в мішку, І в коморі, І в оборі, В ложці, в мисці, І в колисці!

__________

Сію-сію-посіваю, З Новим Роком вас вітаю, Одкривайте сундучок Та давайте п'ятачок!

_______

Сію,сію,посіваю з Новим роком всіх вітаю! Щоб Вам весело жилося, щоб задумане збулося, щоб ніколи не хворіли, щоб нічого не боліло, щоб у праці все горіло та й в кишені шелестіло! Щоб,як квіти,Ви цвіли та сто років прожили!

_________

Щастя, здоров’я господарю бажаємо. Щедрий вечір, хато-світлице, Сійся-родися, житечко, пшениця! Сію, вію, посіваю, З Новим роком вас вітаю.

Веселых праздников!

Читайте также: Рисуем на снегу - детские зимние развлечения

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства