Щедривки детские на Старый Новый год

2,4 т.
Щедривки детские на Старый Новый год

Согласно украинским традициям, вечер 13 января – период щедривок. Дети ходят по знакомым, родным, соседям, щедруют и поздравляют со Старым Новым годом. Предлагаем вашему вниманию несколько замечательных детских щедривок на украинском языке.

Щедрий вечір, добрий вечір, Добрим людям на здоров'я. А пан, як господар. Господиня, як калина. А діточки, як квіточки. Щедрий вечір, добрий вечір, Добрим людям на здоров'я!

________

Ой, господар, господарочку, Пусти в хату Меланочку, Меланочка чисто ходить, Нічого в хаті не пошкодить. Як пошкодить, то помиє, Їсти зварить та й накриє. Добрий вечір!

_______

Щедрик-ведрик, Толя й Петрик Стежку торують, Ходять-мандрують, Людям бажають Щастя-врожаю

Видео дня

_______

Йшов він лісом, йшов він степом, Містом і селом, Щоб велику Україну Обгорнуть теплом. У родину нашу дружню Тихо увійшов І до кожного серденька Світлий шлях знайшов. Залунали скрізь щедрівки, Сміх і тут і там. Щедрий вечір, добрий вечір, Українці, вам!

_______

Щедрий вечір, добрий вечір — І дорослим, і малечі! Щастя, радості, любові, Щоб завжди були здорові І багаті, і веселі І надворі, і в оселі. Щоб Господь оберігав, Вам усе потрібне дав, Щоб ви квітли з кожним кроком, Отже, всіх вас з Новим роком!

________

Як ходили ми бродили, То щедрівочку зустріли. З нею ми прийшли до хати, Тож дозвольте щедрувати! Щастя, радості, достатку, В охорону — ангелятко! Хай приходять до оселі Друзі вірні і веселі, Море сміху і любові. Щоб усі були здорові!

_______

Щедрий вечір, добрий вечір Вас вітає радо! Щоб було у вас в родині Діточок багато! Щоб були усі здорові І не знали горя! Вишиванкою стелилась Щоби ваша доля! Щоб в родині дружній вашій Сміх лунав усюди! Щедрий вечір, добрий вечір Вас вітає, люди!

________

Щедрик-ведрик, дайте вареник Грудочку кашки, кільце ковбаски. Горобчик летів, хвостиком вертів, А ти, дядьку, знай, копієчку дай!

Ми щедруєм і співаєм під вікном. Щастя, долі вам бажаєм всім гуртом. Хай квітують ваші ниви золоті, Щоб життя було щасливе в майбутті.

_________

Хороших праздников!

Читайте также: Зимняя прогулка. Снежинки под микроскопом

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства