Міністр освіти Лілія Гриневич розповіла про розвантаження шкільних програм

975
Міністр освіти Лілія Гриневич розповіла про розвантаження шкільних програм

Нещодавно назначений новий міністр освіти Лілія Гриневич розповіла про зміни, які очікують на учнів і школи найближчим часом.

Під час ефіру на телеканалі 1+1 Лілія розповіла, що занепокоєна тим, що діти втрачають інтерес до навчання.

Міністр переконує, що до 1-го вересня навчальні плани для учнів початкової школи зміняться. Буде створена програма навчання, що відповідатиме віковим особливостям дітей.

"Наша мета – не просто розвантажити дітей, а показати вчителям приклади компетентного, цікавого навчання" – каже Лілія Гриневич.

Видео дня

За словами міністра, у дітей з'явиться більше вільног очасу на відпочинок. Перелік предметів для учнів початкової школи залишиться незмінним, але з нього будуть вилучати зайву інформацію. А сам процес навчання стане цікавішим. В оновленні української школи найголовніше – новий зміст освіти.

"Діти перевантажені зайвою інформацією. Натомість те, що потрібно, не вивчається. Стандарти будуть переглядатися наступного року, а поки ми оголосили інтерактивне розвантаження програм" – каже Міністр.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства