Створено унікальний канал з мультфільмами українською, англійською та німецькою мовами

2,3 т.
Створено унікальний канал з мультфільмами українською, англійською та німецькою мовами

В рамках проекту “Освіта дитини ХХI століття” благодійний фонд MagneticOne.org створив єдину в Україні підбірку дитячих мультфільмів українською, англійською та німецькою мовами.

Команда фонду створила канал у YouTube (Освіта дитини ХХI століття), на якому у вільному доступі знаходяться якісні та перевірені на етичність розвиваючі казки, мультфільми, аудіокниги. Крім того весь контент поділений на вікові категорії, що значно полегшує життя батькам. Тепер їм більше не потрібно витрачати час на довгі пошуки в Інтернеті, достатньо лише зайти на канал фонду і обрати потрібний мультфільм.

Видео дня

Також проект БФ MagneticOne.org “Освіта дитини ХХI століття” допоможе не тільки виховати дитину освітченою та розумною людиною, ще й дасть змогу малечі опанувати нову мову - англійську чи німецьку.

Зайти на канал ви можете тут.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства