Поворотный момент в истории бритья с Gillette

924
Поворотный момент в истории бритья с Gillette

Gillette представляє свою найдосконалішу бритву Fusion ProGlide, яка повторює всі контури обличчя завдяки революційно новій технології FlexBall ™, для ще більш ретельного гоління від Gillette.

За результатами досліджень, проведених Gillette серед 24 тисяч чоловіків в усьому світі, для 8 з 10 * чоловіків гоління волосків навіть у важкодоступних областях - це один з вирішальних факторів при виборі бритви. Gillette прислухається до думки своїх споживачів, щодня прагнучи створювати продукти, які в точності відповідають індивідуальним вимогам кожного з них. Завдяки технології FlexBall ™ більш щільне прилягання леза до шкіри обличчя забезпечує голінню кожного волоска всього в один рух - те, чого так не вистачало чоловікам.

Видео дня

З тих пір як в 1977 році Gillette винайшов плаваючу головку бритви, яка рухалася у двох площинах, ця технологія стала стандартом чистого гоління і використовувалася у всіх бритвах Gillette. Але навіть сучасні бритви не завжди давали відчуття повного контакту зі шкірою та не завжди могли підлаштовуватися під всі вигини і контури, залишаючи непоголені волоски у важкодоступних місцях.

Інноваційна технологія FlexBall ™ стала поворотним моментом в історії гоління. Над створенням цієї технології тисячі годин невпинно працювали кращі наукові співробітники Gillette, приділяючи увагу кожній деталі. Завдяки FlexBall ™ плаваюча голівка бритв Gillette може рухатися у трьох напрямках. Це новий, третій вимір гоління, який створює 3D-ефект. Бритва бездоганно збриває більш 25000 волосків на щоках, шиї і підборідді, ідеально підлаштовуючись під кожен вигин.

Нова бритва Fusion ProGlide з технологією FlexBall ™ зі стабілізатором лез і модернізованим тримером підвищеної точності - це найкраще, що може запропонувати Gillette чоловікові для самого гладкого гоління. Плаваюча голівка бритви рухається в трьох напрямках, повторюючи кожен контур обличчя і збриваючи практично всі волоски в один рух. Більш ергономічна будова ручки дозволяє краще контролювати процес гоління. Змащуюча смужка Lubrastrip забезпечує гладке ковзання бритви, а 5 ультратонких лез акуратно збривають волоски, не викликаючи почервоніння і роздратування на шкірі.

Патріс Луве (Patrice Louvet), президент міжнародного департаменту гоління і чоловічого догляду Gillette: «Ось уже понад сто років, з тих пір як Кінг Кемп Жиллетт представив свою першу безпечну бритву в 1901 році, Gillette невпинно працює над створенням все більш досконалою бритви, об'єднуючи у своїх розробках останні досягнення інженерної думки і неперевершена якість кожної деталі. Свого часу Gillette винайшов плаваючу голівку бритви, а з технологією FlexBall ™ настав поворотний момент, що дозволяє кожному чоловікові насолоджуватися найдосконалішим голінням, яке тільки можливо».

Про Gillette

Ось вже більше 100 років Gillette виробляє технологічно досконалі продукти для бездоганного гоління, покращуючи життя 800000000 чоловіків у всьому світі. Gillette пропонує великий вибір засобів для і після гоління (гелі, піни і креми), засоби по догляду за волоссям та шкірою, по захисту від поту (антиперспіранти, дезодоранти). Отримати більш детальну інформацію про асортимент продукції, а також дізнатися останні новини Gillette можна на сайті www.gillette.ru.

Про Procter & Gamble

P & G покращує життя більше 4,8 мільярда людей по всьому світу за допомогою якісних брендів, яким довіряють. Компанія брендів-лідерів включає Gillette (R), Pampers (R), Tide (R), Ariel (R), Always (R), Pantene (R), Mach3 (R), Fusion (R), Fairy (R), Lenor (R), Blend-a-Med (R), Oral-B (R), Olay (R), Head & Shoulders (R), Wella (R), Braun (R) і Ambi Pur (R). P & G має представництва більш ніж в 80 країнах, а товари Procter & Gamble доступні більш ніж в 180 країнах світу. Отримати детальну інформацію про компанію та її товари, а також дізнатися останні новини можна на сайті www.pg.com.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства