Сьогодні по всій Україні очікують справжню зимову погоду

Сьогодні по всій Україні очікують справжню зимову погоду

Вже сьогодні по всій Україні очікують справжню зимову погоду. Найбільше дістанеться західним регіонам. У Львові до Різдва синоптики прогнозують сильний сніг, зниження температури та ожеледицю. Місцеві комунальники запровадили чергування аварійних бригад.

На Тернопільщині - уже хуртовини та мороз. Там, біля села Яблунева, у кучугурах застрягло чотири автомобілі. Всього у легковиках було 15 людей. Із заметів авто рятувальники діставали тягачами. А на Волині через снігову негоду на виклик до вагітної жінки замість медиків прибули пожежники. Автомобілем підвищеної прохідності вони доставили породіллю до дороги обласного значення, де її чекала "швидка допомога". Через кілька годин жінка народила дівчинку.

Видео дня

Перший національний

видео смотреть здесь

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства