Смачно і корисно: антизастудний чудо-суп від знаменитого шеф-кухара
У сезон простудних захворювань кожен замислюється про різні способи зміцнення імунітету. Хтось вдається до вітамінотерапії, а деякі використовують поради народної медицини.
Пропонуємо вам оптимальний варіант вирішення проблеми - дуже смачний і корисний рецепт фінського супу від знаменитого шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво, який поділився ним з українцями в ефірі програми "Все буде добре" на каналі СТБ.
Найніжніший суп-уха з незвичайною назвою "Лохікейтто" прийшов в Україну з холодної Фінляндії. Жителі цієї скандинавської країни не з чуток знають, що таке регулярні застуди та грип. Але у них є свої методи - вони їдять як раз таки цей суп з сьомги, який допомагає зміцнити імунітет і насититися.
А, крім цього, він має надзвичайний смак. Приготуйте його за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво і переконаєтеся в цьому самі.
Складові:
Запашний перець - 1 ч. Л.
Сьомга - 400 г
Картопля - 5-6 шт.
Цибуля - 1 шт.
Пастернак - 1 шт.
Селера - 1 шт.
Вершки - 200 мл
Морська сіль
Зелень петрушки
Зелень кропу
Темний житній хліб
Приготування:
У киплячу воду додати духмяний перець, нарізану картоплю, цибулю, пастернак і селеру.
Коли овочі стануть ніжними, додати шматочки лосося, вершки, сіль і варити, поки риба не проваритися. Сьомга буде готова приблизно через 5 хвилин.
Подавати із зеленню і чорним хлібом.
Густий, насичений смак вершкової юшки з сьомгою і овочами замінить всі ліки і додасть сил.
Як повідомляв "Обозреватель", опублікований простий рецепт підбадьорливого коктейлю, який зміцнить імунітет.