МоваЯзык

/ Здорове харчування

Пиво, яке лікує: вчені створили особливий напій

Вчені з Сінгапуру знайшли спосіб пивоваріння, яке може поліпшити здоров'я кишечника і підвищити імунну систему.

Про це повідомляє видання Еxpress.

Нове спеціальне пиво тепер включає пробіотичний штам Lactobacillus paracasei L26, який спочатку був узятий з кишечника людини. Вчені стверджують, що бактерії мають здатність "нейтралізувати" токсини і віруси і навіть підвищити імунну систему.

Створення рецепта, який включає оптимальну кількість живих пробіотиків, зайняло у автора дев'ять місяців.

"Користь для здоров'я пробіотиків добре відома. Хоча хороші бактерії часто присутні в продуктах харчування, які були ферментовані, наразі на ринку немає пива, що містить пробіотики. Розвиток достатньої кількості живих пробіотиків у пиві - складний крок, оскільки пиво містить хмелеві кислоти, які запобігають росту і виживання пробіотиків", - розповіла автор рецепту Чан Мей Чжі Алкіне.

Вона зазначила, що для цього пива, як пробіотичного мікроорганізму, використовувалася молочнокислая бактерія.

 "Я впевнений, що пробіотичне дружелюбне пиво буде схвально сприйняте любителями хмільного напою, оскільки тепер вони зможуть насолоджуватися своїм пивом і бути здоровими", - прокоментував нову ідею професор Лю Шао Цюань з NUS Food Science and Technology Program.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчені назвали фрукт, який може захистити від маразму.

Ми в Telegram! Підписуйся! Читай тільки найкраще!

0
Коментарі
0
0
Смішно
0
Цікаво
0
Сумно
0
Треш

Блоги медицини

Новини медицини

Новини медицини