Лікарі назвали продукт, який допомагає імунітету боротися із вірусами

18,2 т.
Лікарі назвали продукт, який допомагає імунітету боротися із вірусами

Мигдаль зміцнює імунітет краще, ніж продукти з високим вмістом вітаміну С.

Як повідомляє "Добрий лікар", тому регулярне вживання цього горіха дозволяє організму успішно боротися з вірусами, зокрема з тими, які викликають грип та застуду.

За даними вчених вживання мигдалю дозволить істотно зміцнити імунітет.

Цей продукт, зокрема, покращує властивості білих кров'яних тілець виявляти віруси. Вживання мигдалю також збільшує можливість організму запобігати розмноженню вірусів і їхньому поширення по тілу.

Крім того, було відмічено, що речовини, що містяться у шкірці мигдалю, скорочують час одужання тих жінок, які вже заразилися вірусними інфекціями.

Але це не всі корисний властивості цього горіха. Так, мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я кісток. Кальцій, магній, марганець і фосфор беруть участь у підтримці міцності кісток. У насінні мигдалю міститься велика кількість жирної олії, білків і цукрів; є ферменти, вітаміни групи В, Е. У гіркому мигдалі виявлений глікозид амігдалин, що додає ядрам гіркий смак і "мигдальний" запах.

Корисні властивості мигдалю впливають на ліпіди крові, особливо на вміст у крові потужного антиоксиданту вітаміну Е. Мигдаль є альтернативою джерел білка тваринного походження, а також містить корисні вітаміни і мінерали. Використовується у народній медицині при розладах травлення і порушенні функції нирок.

Як раніше повідомляв "МедОбоз", їжа по-різному впливає на психічний стан людей різного віку.