Містить канцерогени: названо найшкідливіший вид фастфуду
Медики дійшли висновку, що серед так званого фастфуду є продукція з більшою і меншою шкідливістю. Так, дослідження ринку швидкого харчування в закладах показало, що найбільш популярними стравами є хот-доги і гамбургери.
І ті, і ті не належать до "правильних" продуктів, однак приносять абсолютно різну шкоду. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, калорійність хот-догів менша, ніж у бургерів. Однак слід пам'ятати, що найчастіше в них багато канцерогенів через їх основний компонент - ковбаски і сосиски.
Бургери ж часто більш калорійні, проте для їх приготування використовується свіже м'ясо, яке набагато корисніше копченого. Крім того, в них міститься більше білка, який необхідний для організму.
Читайте: "Більше смачної їжі": зоряний тренер поділилася секретом правильного харчування
Як писав OBOZREVATEL, вчені з Китаю дійшли висновку, що часте вживання бургерів значно підвищує ризик виникнення астми.