Названі продукти, які не можна довго зберігати в морозилці

34,3 т.
Названі продукти, які не можна довго зберігати в морозилці

М'ясо, рибу і консервовані морепродукти не можна довго зберігати в замороженому вигляді. При цьому овочі в холодильнику не втратять своїх корисних властивостей протягом року після заморозки.

До такого висновку дійшло Міністерство сільського господарства США. Чиновники відзначили, що мова йде про так зване глибоке заморожування – при температурі нижче 17 градусів, передає ТСН.

Повідомляється, що свинину в морозильній камері краще зберігати терміном до одного року. Курятину, індичку, а також яловичину трохи менше - дев'ять місяців. А ось фарш, слід використовувати протягом чотирьох місяців.

Відео дня

Читайте: Є в кожному домі: названо популярний продукт, який рятує від раку

Нежирну рибу можна зберігати півроку, а жирну - вдвічі менше. Термін зберігання консервованих морепродуктів щонайбільше місяць.

Масло в морозилці можна тримати до дев'яти місяців, молоко - шість місяців. Морозиво може зберігатися до двох місяців, а сир щонайбільше місяць.

У свою чергу, овочі в холодильнику не втратять своїх корисних властивостей протягом року після заморозки. Стільки ж можуть зберігатися і фрукти, крім цитрусових, тому що їх можна зберігати в морозилці не більше трьох місяців.

Названі продукти, які не можна довго зберігати в морозилці

Як повідомляв OBOZREVATEL, названі продукти, які повільно "вбивають" організм людини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки