Гороскоп здоров'я на тиждень: 9-15 квітня 2018

17,4 т.
Гороскоп здоров'я на тиждень: 9-15 квітня 2018

Щотижневий гороскоп здоров'я, який склала астролог Людмила Снітковська спеціально для "МедОбоза", підкаже, як прожити наступний тиждень з хорошим самопочуттям.

Овен

З понеділка ви станете активнішими. Сонце наближається до Урану (буває раз на рік) і наповнює своєю енергією вашу нервову систему.

Але ще ця енергія принесе зайву збудливість - кожна нервова клітина буде реагувати на те, що відбувається в кілька разів сильніше. А значить, є загроза загострення серцево-судинних захворювань.

Читайте: Секс-гороскоп: інтимні поради для всіх знаків зодіаку

Тому якщо ваша робота вимагає нервів, візьміть невелику відпустку.

Відео дня

Уникайте операцій на голові (підтяжки, корекції, видалення гланд і ін.) Це може бути повернутися ускладненнями.

Також можливі головні болі і невралгії, тому подбайте про те, щоб на цьому тижні ваш спосіб життя був максимально здоровим.

Тілець

Венера, господиня Тільця, знаходиться у себе в знаку і наводить "порядки".

Горло, нирки, підшлункова залоза, цукор в крові - це її турботи. Зараз у неї аспект з Марсом, тому всі перераховані органи можуть про себе "нагадати".

Після 11 квітня запалення почнуть вщухати. Тим більше, зараз спадний Місяць і хвороби добре лікуються.

Близнюки

З 10 квітня з'явиться відчуття, що годинник всередині зупинився. Не буде бажання мчати, розмовляти про зайве, тощо.

Зате з'явиться повільність, забудькуватість, відчуття відчуженості від життя. Нічого страшного не відбувається, просто господар Близнюків Меркурій зайняв відповідну позицію і диктує свої правила.

Ймовірні головні болі. Їх причина криється в роботі шлунка. І щоб від них позбутися, подбайте про свій раціон (додайте каш і вітамінів).

Читайте: Рік Собаки: китайський гороскоп на 2018 рік

Рак

Ви зараз дуже чутливі до якості їжі і її кількості. Пасхальне "перевантаження" і їжа "на ходу" 10 і 11 квітня можуть обернутися отруєннями і головними болями.

Лев

Як і Овен, Лев схильний до нервових перевантажень. Але ризики підсилює ще й його почуття відповідальності. Максимальне навантаження на нерви відбудеться 15-16 квітня, в період молодика, з'єднання Урана, Сонця і Місяця.

Пам'ятайте, що здоров'я дорожче за все і не приймайте близько до серця напружені ситуації.

Діва

Найголовніше для вас - дотримуватися помірності в їжі, адже проблеми можуть виникнути від поспішного і надмірного прийому їжі. І найімовірніше виявляться вони головним болем.

Після 11 квітня може виникнути відчуття застою в шлунку, що може викликати запальні процеси в кишечнику 14 квітня. Тому якщо відчуваєте "неполадки" з травленням, прийміть відповідні ліки.

Терези

9 і 10 числа особливо потрібно бути особливо уважним до свого здоров'я. Можуть турбувати нирки, жіночі органи.

Також на цьому тижні відчуття пригніченості і ліні буде змінюватися бажанням піти з головою в розваги. У п'ятницю якась подія (пов'язана з грошима) може знизити самооцінку, що відіб'ється на стані печінки або проявиться болем в попереку.

Скорпіон

На цьому тижні ви будете почувати себе добре. Але все ж вам варто приділити більше часу фізичним навантаженням.

З 11 квітня вам вдасться розібратися з проблемами з хребтом, нирками і печінкою.

Стрілець

З 14 квітня можуть потурбувати горло, нирки і, можливо, печінка. І не варто покладатися на "саме пройде" - приділіть своєму здоров'ю достатньо уваги.

Читайте: Гороскоп на 2018 рік для чоловіків всіх знаків Зодіаку

Козеріг

Це не найкращий тиждень, на жаль. Велика кількість планет в знаку активізувало безліч дрімаючих проблем зі здоров'ям. Зокрема це запалення суглобів, старі переломи або удари.

Щоб скоріше відновитися, вам потрібно багато тепла (наприклад, парна), гаряче пиття, психологічна "робота над помилками" і побільше активного відпочинку.

Водолій

До кінця тижня зі здоров'ям у вас все гладко. А з 13 квітня почнуться "нерви" - головні болі, судоми і бажання "пробити стінку головою". Особливо стан погіршиться на молодий місяць.

Також будьте обережними з електроприладами - зростає ймовірність ураження електричним струмом.

Риби

Гарний початок тижня, тільки бажання продовжити свята трохи завадить. 13 квітня виявиться, що всього було забагато: і їжі, і питва. Тому стримуйте себе, а краще - трохи поголодуйте.

Інакше 15 квітня з'являться головні болі і млявість.

Також читайте на "Обозревателе" загальний гороскоп на наступний тиждень.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки