Аніта Луценко розповіла, як позбутися болю в боці під час бігу

Аніта Луценко розповіла, як позбутися болю в боці під час бігу

Інколи під час пробіжки або активних фізичних вправ багато хто відчуває біль у боці, що викликано тим, що людина недостатньо розім'ялася перед початком важких фізичних навантажень.

Як цього позбутися в ефірі "Обозревателя" розповіла відомий фітнес-тренер Аніта Луценко.

"Різкий біль у боці - ознака того, що ви недостатньо повільно увійшли в тренувальний процес. Спочатку потрібно зробити декілька легких вправ, пройтися хвилин п'ять, і тільки потім перейти на біг", - сказала Луценко.

Якщо при тренуванні ви відчули біль у боці, вона порадила зупинитися і гарненько розім'ятися перед тим, як продовжувати основні вправи.

Відео дня

Як писав "Обозреватель", Аніта Луценко розвінчала популярні міфи про здорову їжу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки