У МОЗ розповіли, коли в українських аптеках з'являться вакцини від грипу

4,2 т.
вакцини, грип

У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що вакцини проти грипу в українських аптеках з'являться до кінця жовтня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

За її словами, такий термін встановлений через дати подачі препаратів на реєстрацію від виробників. Нині вакцини проходять контроль якості в Державному експертному центрі. Перевірка завершиться в найближчі тижні.

Читайте: "Злочинна безвідповідальність": експерт розповів, чому в Україні відсутні вакцини

Відео дня

Супрун зазначила, що МОЗ дотримується необхідних процедур, щоб переконатися в якості вакцин до того часу, коли вони потраплять в аптеки.

Як писав "Обозреватель", раніше в МОЗ заявили, що в Україні доставили практично всі вакцини, які внесені до календаря профілактичних щеплень МОЗ, сере дяких і вакцини для дорослих.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки