Проблема з водою в Дніпрі: лікар попередив про небезпеку

Вода в Дніпрі

Купання в квітучій воді загрожує розвитком алергічних реакцій, які можуть бути у людини в прихованій формі.

Про це в коментарі "Обозревателю" розповів лікар Віктор Литвиненко.

"Це може спровокувати розвиток алергічних реакцій, які є у людини в прихованій формі, які ніяк не проявлялися раніше. Але при цьому може і не спровокувати. Це все дуже індивідуально і сказати, що людина гарантовано отримає якусь проблему зі здоров'ям не можна. Але купання в квітучій воді збільшує ризики розвитку хронічних захворювань у кожному індивідуальному випадку", - пояснив лікар.

Відео дня

Читайте: Знищити джерело: Борейко запропонував радикальний метод очищення води в Дніпрі

Раніше генеральний директор київського КП "Плесо" Денис Пікалов у коментарі журналістам розповів про жахливий стан води в Дніпрі.

Як писав "Обозреватель", Національний екологічний центр заявив про виявлене звалище токсичних відходів на березі Дніпра.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки