"Кривавий Місяць" загрожує українцям сильними мігренями: названий найнебезпечніший період

65,9 т.
'Кривавий Місяць' загрожує українцям сильними мігренями: названий найнебезпечніший період

Яскраве астрономічне явище "кривавий Місяць", який українці зможуть спостерігати в понеділок вранці 28 вересня, може спровокувати катаклізми і серйозні проблеми зі здоров'ям.

Астрологи закликають бути особливо обережними людей, у яких є проблеми з серцево-судинною системою, - пишуть Вести.

З точки зору астрології, схід "кривавого Місяця" - це передвістя несподіваних бойових дій і воєн. Астролог Влад Росс вважає, що вплив Місяця триватиме 8-9 днів (за 3-4 дні до повного місяця і 3-4 дні після). "Вплив Місяця відчують на собі сердечники, неврастеніки, з'явиться головний біль. Не рекомендується в ці дні одружуватися, хрестити дітей, вінчатися, починати бізнес і конфліктувати. Найнебезпечніший період - з п'ятниці на суботу. Потрібно бути уважними на дорогах, у транспорті, з технікою"- попередив Росс.

Відео дня

Читайте: NASA показало, як виглядає місячне затемнення з Місяця: опубліковано відео

Сходження "кривавого Місяця", або затемнення Місяця, - це явище, коли Місяць входить в тінь Землі, сонячні промені заломлюються в земній атмосфері і перетворюються на червоні. Крім того, в атмосфері дуже багато космічних пилових частинок, крізь які проходять промені. Це і додає Місяцю такий яскравий кривавий окрас. Унікальність саме цього затемнення в тому, що повний місяць збігається з максимальним зближенням Місяця і Землі, тому візуально Місяць буде більше на 15%.

Науковий співробітник інституту астрономії Харківського національного університету Геннадій Марченко розповів, що найближче розташування Місяця до Землі буває раз в десятиліття, але за останні два роки земляни спостерігають це явище вже вчетверте. Перше було 15 квітня 2014-го, друге - 8 жовтня 2014- го, третє - 4 квітня і ось четверте повинно відбутися 28 вересня.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше було названо точний час, коли українці зможуть спостерігати затемнення "суперповного" місяця.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки