Що категорично не можна їсти восени: дієтологи дали поради
Холодні напої, здобні булки і шоколад потрібно виключити з раціону восени.
Зі зниженням температури дієтологи радять переглянути те, чим харчуєтеся, повідомляє "Сегодня". Експерти рекомендують восени вживати в їжу більше овочевих салатів, риби та продуктів із вітаміном D, який є у яєчних жовтках і вершковому маслі.
Фахівці також пропонують їсти більше прянощів: імбир, сушений кріп, часник, цибулю, кардамон або лавровий лист.
Читайте: Половина всіх витрат: стало відомо, скільки українці витрачають на їжу
"Десь із середини осені треба включати в раціон квашену капусту — там дуже багато вітаміну С. Крім цього, їсти яблука, виноград (тим, у кого немає цукрового діабету), кавуни", — говорить дієтолог Інна Раілко.
Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше назвали популярні дієти, від яких повніють.