Годують "мертвятиною": українців шокували моторошною начинкою для пельменів
Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав киянин Володимир Косенко.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Читайте: На заздрість укропам: у мережі з'явилися фото меню пельменній "ЛНР"
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".
Як повідомляв "Обозреватель", раніше українцям представили топ найсмачніших м'ясних страв для святкування Нового року-2018.