Годують "мертвятиною": українців шокували моторошною начинкою для пельменів

49,9 т.
Пельмені

Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав киянин Володимир Косенко.

"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.

Читайте: На заздрість укропам: у мережі з'явилися фото меню пельменній "ЛНР"

Відео дня

Технологія виготовлення начинки шокує:

"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".

Також до посту додається фото "чудо-начинки".

Годують ''мертвятиною'': українців шокували моторошною начинкою для пельменів

Як повідомляв "Обозреватель", раніше українцям представили топ найсмачніших м'ясних страв для святкування Нового року-2018.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки