"Ні, це не постановочне фото": тато відзначився на знімку з малюком

11,9 т.
'Ні, це не постановочне фото': тато відзначився на знімку з малюком

Батько опублікував у мережі фото, на якому його дочка заливається сльозами, стукаючи ногами об асфальт, а він у цей час... фотографує Рокфеллер-центр. Звучить трохи дивно, проте саме один цей кадр показує, що кожна людина має право на те, що вона хоче в цей момент - малюк плакати, а тато - фотографувати. Навіщо ж все ускладнювати?

Знімок був опублікований у соціальній мережі Facebook на сторінці спільноти "Батько середнього віку".

"Ні, друзі - це не постановочне фото, просто людина лежить на Манхеттені і поливає травневий прохолодний асфальт крокодилячими сльозами, а що тато, а тато фотографує Рокфеллер-центр! І знаєте, що? Ось поки так людина лежала, а це тривало хвилини три, ні одна людина ні підійшла, ні сказала, не дорікнула навіть поглядом! Всім або все одно, або вони розуміють, що якщо людина хоче лежати і плакати між Рокфеллер-центром і католицьким собором, вона має на це повне право - адже Америка - це вільна країна!" - підписав фотографію батько.

Відео дня

А що ви думаєте? Поділіться своєю думкою в коментарях або на форумі mamaclub.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", батько створив для дітей машинки, надихнувшись переглядом фільму "Божевільний Макс".

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки