"Викапаний дід": з'явилися перші фото онуків Порошенка

34,5 т.
'Викапаний дід': з'явилися перші фото онуків Порошенка

Президент України Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною виховує чотирьох дітей - сини Олексій та Михайло і дочки Євгенія та Олександра. А днями в мережу вперше потрапили знімки онуків Петра Олексійовича - маленької Єлизавети і Петра-молодшого.

Про це повідомляє strana.ua.

Петро і Ліза - діти старшого сина президента 31-річного Олексія та його дружини Юлі. Хлопчику 2,5 роки, а дівчинці тільки виповнився рік.

Фотознімки, які опублікувало видання, були зроблені півроку тому, під час сімейної фотосесії. Відзначимо, що в ній також взяли участь молодші діти Петра Порошенка, які зараз навчаються в британському коледжі.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Порошенко познайомився з унікальними малюками з Одеси.

Відео дня
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки