"Тейлор Свіфт повинна це побачити!" Дівчинка підкорила мережу виконанням пісні зірки

10,0 т.
'Тейлор Свіфт повинна це побачити!' Дівчинка підкорила мережу виконанням пісні зірки

Ксія Вігор (Xia Vigor) учасниця філіппінського телешоу "Your Face Sounds Familiar Kids", в якому талановиті діти пародіюють зірок шоу-бізнесу.

Останній виступ семирічної дівчинки підірвав Мережу - після опублікування на Youtube, всього за кілька днів відео зібрало понад чотири мільйони переглядів.

Користувачі похвалили дівчинку, назвавши виступ приголомшливим. "Помітно, що дівчинка виступає з задоволенням! Їй дійсно це подобається!", "Це приголомшливо! Тейлор Свіфт повинна це побачити!", "Боже, як це мило! Шанувальники Свіфт, подивіться на цю чудову дівчинку!", "Як прекрасно! Обожнюю це шоу! Батькам браво, вони доклали чимало зусиль, щоб підготувати дівчинку", - написали в коментарях до відео.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", мережу підкорило відео з реакцією дівчинки на подарунок.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки