130 тис. доларів зарплата і шикарний автопарк: британська сім'я шукає "лакшері" няню

14,8 т.
130 тис. доларів зарплата і шикарний автопарк: британська сім'я шукає 'лакшері' няню

У мережі з'явилося оголошення, яке пропонує високооплачувану роботу для няні.

Як повідомляє CNBС, британська сім'я з будинками по всьому світу шукає досвідчену няню в Лондоні. Вакансія обіцяє міжнародні поїздки, харчування від шеф-кухаря, володаря зірок Мішлен, а також зарплату в розмірі майже 130 тис. доларів на рік.

"Ми шукаємо висококваліфіковану няню, яка має ступінь у дитячій психології, не має власних дітей, а також має стаж не менше 15 років", - написала мати сім'ї в оголошенні на Childcare.co.uk.

Відео дня

Сім'я також зазначає, що ідеальний кандидат повинен мати навички самооборони, але батьки будуть платити за навчання, якщо няня сподобається, але не буде фахівцем з бойових мистецтв. Це навчання не підлягає обговоренню.

У батьків, які мають будинки в Лондоні, Барбадосі, Кейптауні та Атланті, є четверо дітей у віці від 2 до 15 років. Вони хочуть жити в няні, яка може знадобитися для поїздок на міжнародному рівні до трьох разів на тиждень.

Однак вимоги до роботи жорсткі. Успішній няні потрібно буде працювати 6 днів на тиждень із 7 до 8 вечора. Вона також повинна буде брати участь в уроках і заняттях із дітьми, які навчаються на дому.

Передбачається, що няня буде виконувати доручення і возити дітей на різні зустрічі. Вона також зможе використовувати парк автомобілів сімейства, до якого входять Porsche, Range Rover і Maserati.

Успішному кандидату потрібно буде бути обережним з тим, як він проводить свій вільний час. "Ми не проти того, що робить няня з її вільним часом, однак випивка або вживання наркотиків не є допустимим і приведуть до негайного звільнення", - заявляє мати.

Особи сім'ї та матері, які створили вакансію, невідомі, але мати підтвердила CNBC, що це реальна вакансія.

"Досі ми отримали більше 300 заявок, хоча переважна більшість із них не підходить", - сказала вона CNBC. "Кілька кандидатів гідні потрапляння до короткого списку", - додала вона.

Успішному кандидату доведеться підписати угоду про нерозголошення.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", 37-річна Ліан Аллен із Великобританії стала героїнею курйозного випадку, пов'язаного з вагітністю.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки