"Я хочу бачити свою дочку": біологічна мама дитини Джолі та Пітта просить про зустріч

14,2 т.
'Я хочу бачити свою дочку': біологічна мама дитини Джолі та Пітта просить про зустріч

Біологічна мама Захари - 12-річної дівчинки, яку в 2004 році усиновили Анджеліна Джолі і Бред Пітт, просить про зустріч з донькою.

Про це повідомляє daily mail.

"Я просто хочу, щоб вона знала, що я жива і хочу з нею спілкуватися. Я не хочу, щоб моя дочка поверталася назад в Ефіопію, я прошу дати мені можливість поговорити з нею", - розповіла 31-річна мама дівчинки Давіт Лебісо в інтерв'ю виданню.

"Анджеліна - прекрасна мати, дочці з нею краще, ніж зі мною. Але це не означає, що я не сумую за нею. Я думаю про неї кожен день, мрію зустрітися з нею, або хоча б почути її голос. Я знаю, коли у неї день народження, але мені сумно, тому що я не можу святкувати його з нею. Я дуже хочу, щоб у мене була можливість відсвяткувати з нею її день народження та інші свята" , - додає жінка.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Анджеліна Джолі шокує шанувальників своєю худобою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки