"Ну от скажіть: де там я?" Маша Собко розповіла, на кого схожа її дочка

11,4 т.
'Ну от скажіть: де там я?' Маша Собко розповіла, на кого схожа її дочка

Українська співачка Маша Собко зізналася, що її дочка - точна копія тата, але вона все ж сподівається, що, подорослішавши, Малена і на неї буде чимось схожа.

Про це зіркова мама розповіла в інтерв'ю журналу "Viva! під час сімейної фотосесії, де вона вперше показала обличчя дочки.

"Ну от скажіть: де там я? Не бачу я там себе. Хіба що іноді, коли я дивлюся в її очі, помічаю ледь вловиму схожість. Але дітки змінюються, так що, сподіваюся, ще якісь мої риси в ній виявляться. А поки це вилитий Артем" , - говорить Маша.

Також співачка розповіла, що зараз досить складний момент у вихованні. У її майже дворічної дівчинки якраз період, коли мама повинна бути постійно поруч. "Зараз особливо важко, тому що вона ні на мить мене не відпускає, їй потрібна кожна хвилина маминої уваги. Навіть на кухню відійти не дає, відразу біжить за мною, тягне мене за штані, вимагає, щоб я її взяла на руки, показала, що там нагорі. Дуже темпераментна дівчинка росте. Хоча мені завжди подобалися люди з характером", - зазначає молода матуся.

Відео дня

Також, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Маша поділилася з підписниками враженнями про першу фотосесії з донькою.

"Зізнаюся чесно, зйомка була дуже не простою!) Її було неможливо втримати на одному місці. Були і сльози, і сміх. У нас навіть був обідній сон і вся команда чекала поки наша маленька модель прокинеться. Для її посмішки в кадрі були створені всі умови і докладено максимум зусиль! Тепер дивлюся на ці фото на розворотах і розумію - це наша "маленька історія" сім'ї", - написала співачка.

Як повідомляв "Обозреватель", Яна Соломко поділилася новими фото с донькою.

''Ну от скажіть: де там я?'' Маша Собко розповіла, на кого схожа її дочка
''Ну от скажіть: де там я?'' Маша Собко розповіла, на кого схожа її дочка
''Ну от скажіть: де там я?'' Маша Собко розповіла, на кого схожа її дочка
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки