Вчені з'ясували, в якій країні живуть найплаксивіші діти

8,2 т.
Вчені з'ясували, в якій країні живуть найплаксивіші діти

Британські вчені провели дослідження, під час якого з'ясували, що найплаксивіші діти живуть у Великобританії, Канаді, Італії та Нідерландах.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Під час дослідження вчені з відділу психології Університету Уорвіка проаналізували дані про новонароджених із усього світу, зіставивши результати спостережень за 8700 дітьми в Японії, Данії, Німеччині, Канаді, Великобританії, Італії та Нідерландах. В результаті з'ясувалося, що у всьому світі в перші два тижні діти плачуть близько двох годин на день.

Далі кількість плачу малюка йде на спад, і до 12 тижня життя малюк вже плаче близько однієї години і 10 хвилин протягом дня.

Відео дня

Однак це середні показання. Є малюки, які плачуть всього 30 хвилин, а інші, навпаки, більш як чотири години на день. Вчені з'ясували, що в більшій мірі, це залежить він країни проживання. Найбільше плачуть малюки, народжені в Канаді, Великобританії, Італії та Нідерландах. А ось Данія, Німеччина та Японія мають найнижчі рівні плачу новонародженого.

Зокрема, з'ясувалося, що серед дітей, які плачуть більше трьох годин на день, у віці до дев'яти тижнів 34,1% малюків із Канади, 28% дітей з Великобританії і 20,9% з Італії.

На відміну від цих показників у Данії плачуть лише 5,5% дітей, а в Німеччині - 6,7%.

"Дослідження виявило, що датські батьки трохи більше розслаблені в своїй поведінці, і менш схильні реагувати на немовлят негайно, заохочуючи дитину заспокоїтися. У них частіше використовується фізичний контакт "\шкіра-до-шкірі", ніж у батьків у Великобританії, що може допомогти заспокоїти немовлят", - прокоментував результати професор Дітер Волькен.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчені розвіяли найпопулярніші міфи, пов'язані з кесаревим розтином.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки