Вибираємо найтурботливішого зіркового татуся України: голосування

15,6 т.
Вибираємо найтурботливішого зіркового татуся України: голосування

В Україні дуже багато відомих особистостей, які виховують дітей. Говорячи про виховання, ми часто в першу чергу думаємо про жінок. Адже саме вони більшу частину свого часу присвячують дітям і родині. Ну а як же відомі чоловіки? Багатьох з них ми знаємо, як спортсменів, телеведучих, співаків. А які вони татусі?

mamaclub вирішив провести голосування серед своїх читачів, щоб визначити, хто з зіркових батьків України, на вашу думку, заслуговує на звання "найтурботливіший зірковий тато".

Серед кандидатів пропонуємо вам співаків Арсена Мірзояна та Володимира Ткаченка, телеведучих Сергія Притулу та Анатолія Анатоліча і боксерів - Володимира Кличка і Олександра Усика.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", шляхом голосування наші читачі вибрали найстильнішу зіркову маму.

Відео дня
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки