Портрету не потрібне обличчя: фотограф показала вражаючі знімки дітей зі спини

18,1 т.
Портрету не потрібне обличчя: фотограф показала вражаючі знімки дітей зі спини

Всесвітньо відомий дитячий фотограф Івона Подлазінська стала популярною після того, як її фотознімки зазнали критики. Вся справа в тому, що ні на одному її кадрі не видно дитячих облич.

Про це пише сайт boredpanda.

Івона стверджує, що красивому портрету обличчя не потрібні, і спробувала довести це за допомогою красивих, зворушливих знімків дітей. Всі вони зроблені зі спини.

" Після того, як мої перші роботи розкритикували, я готова була здатися і припинити цим займатися. Однак з часом я зрозуміла, що не можу дозволити чужим людям знищити мою пристрасть і любов до фотографій. Я вирішила продовжити працювати і довести всім, що обличчя на фотографії не потрібне, щоб зробити її більш цікавою", - зізнається Івона.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  папараці підловили доньку Кличко в США.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки