Вагітна наречена Джейсона Стетхема показала кругленький животик

10,7 т.
Вагітна наречена Джейсона Стетхема показала кругленький животик

Наречена популярного американського актора Джейсона Стетхема, супермодель Роузі Хантінгтон-Уайтлі підкорила шанувальників, з'явившись на публіці в відвертій сукні, незважаючи на вже немаленький термін вагітності.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Днями в Нью-Йорку пройшов захід на честь прем'єри фільму "Форсаж-8", куди вагітна модель прийшла разом зі своїм нареченим Джейсоном Стетхемом, який зіграв у стрічці одну з ролей.

Роузі була одягнена в обтягуючі чорну сунку, підкресливши свій добре кругленький животик.

Нагадаємо, про швидке поповнення в сімействі пара розповіла на початку лютого - супермодель розмістила знімок на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відома українська поп-зірка народила третю дитину.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки