Чоловік Ксенії Собчак поділився відео з сином в басейні

11,1 т.
Чоловік Ксенії Собчак поділився відео з сином в басейні

Ксенія Собчак і Максим Віторган, які не так давно стали батьками сина Платона, не часто діляться з підписниками подробицями цієї частини свого життя. І ось щасливий тато вирішив показати, як їх малюк плаває в басейні.

Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мені тут напередодні розповіли, що телефон мій, виявляється, можна просто, без будь-якої підготовки, опустити під воду і знімати відео. Я вже збирався в душ з ним залізти або посуд помити, але тут вчасно підвернулося тренування у одного хлопця ;-)))", - з гумором підписав ролик Віторган.

Всього за годину відеоролик переглянули вже понад 27 тисяч разів. У коментарях підписники побажали маленькому чемпіону здоров'я, а деякі не упустили можливість запитати, що ж за модель телефону у тата.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", українська журналістка викликала хвилю ненависті в соцмережі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки