"Мама, купи акулу": Слава з "НеАнгелів" поділилася забавним фото з сином

11,3 т.
'Мама, купи акулу': Слава з 'НеАнгелів' поділилася забавним фото з сином

Відома українська співачка, учасниця гурту "НеАнгели", Слава Камінська показала, як вони з сином ходять за покупками.

Фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дворічний Леонард поставив мамі нездійсненне завдання - він попросив у неї іграшку акулу. Слава зізналася, що довелося оббігати весь магазин у пошуках, але акула так і не знайшлася.

"Мама, купи акулу або щуку! Перерила весь караван, знайшла ската", - підписала співачка знімок, на якому її син сидить у візку.

Фото: Instagram Слави Камінської

Відео дня

Підписники Слави з гумором сприйняли ситуацію, поділившись в коментарях своїми історіями про дитячі замовлення.

"Походу зараз у дітей якийсь бум на Акул? У мене дитина вже рік марить Акулою, і це його найулюбленіша живність. У будь-який магазин, який не зайдемо, "мама купи Акулу". Так що як я вас розумію!" - написала marisha_osovets, а користувач під ніком shastina_, зазначила, що у кожного малюка свої примхи, написавши, що весь її будинок в динозаврах.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Маша Єфросініна порадувала новим відео з сином.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки