Як захистити шкіру дитини від морозів: 5 порад від дерматолога

10,4 т.
Як захистити шкіру дитини від морозів: 5 порад від дерматолога

Зима цього року видалася холодною, тому дуже важливо захистити шкіру дитини від холоду та вітру.

Поради дерматолога Джоді Левін публікує видання Daily mail.

1. Слідкуйте за температурою води

Уникайте умивання та миття рук малюкові гарячою водою. Щоб уберегти шкіру від сухості та потріскування використовуйте теплу воду і ніжне мило.

"Вода повинна бути теплою, щоб допомогти зберегти температуру тіла дитини на здоровому рівні і запобігти від відчуття холоду. Оптимальна температура - 38 градусів" , - говорить д-р Левін.

Відео дня

2. Зволожуючі процедури

У сухі зимові місяці дуже важливо зволожувати шкіру вашої дитини щодня.

3. Використовуйте сонцезахисний крем

Для дітей це особливо важливо - навіть взимку. "Це дуже важливо, щоб захистити шкіру малюка", - наполягає д-р Левін.

4. Одягайте дитину в кілька шарів, але не дуже багато

Пам'ятайте, якщо дитина мало рухається на вулиці - її потрібно одягнути на один шар тепліше, ніж себе. Якщо малюка одягти занадто тепло, він спітніє і швидко замерзне. Також це може привести до висипань на шкірі. Одяг вибирайте з дихаючих матеріалів, і одягайте так, щоб малюку було комфортно.

5. Не забувайте про захист щік і губ дитини

Використовуйте жирний захисний крем для обличчя малюка за 30 хвилин до виходу на вулицю. Також не забувайте зволожувати губи крихітки. Найкраще з цим впорається вазелін. "Вазелін є одним з найкращих засобів для будь-якого віку", - говорить доктор Левін.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", названо 7 правил, як правильно одягнути дитину на зимову прогулянку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки